Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ΕΚΑΜ



Έτσι έπιασαν τα ΕΚΑΜ τον δραπέτη-ληστή στο Χαϊδάρι

Μετά από πολυήμερες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και κινηματογραφική επιχείρηση με τη συνδρομή πάνοπλων ανδρών της ΕΚΑΜ συνελήφθη ο 40χρονος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος είχε δραπετεύσει από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια.



Η επεισοδιακή σύλληψη Αλβανών βαρόνων ναρκωτικών στα Εξάρχεια από τα ΕΜΑΚ

Έβαλαν τα ΕΚΑΜ να συλλάβουν τους Αλβανούς βαρόνους ναρκωτικών στα Εξάρχεια. Με κινηματογραφικό τρόπο η Ασφάλεια και οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας εξάρθρωσαν ένα μαφιόζικο δίκτυο που είχε «καταλάβει» τη ζώνη των Εξαρχείων και έσπρωχνε κοκαΐνη και χασίς εκμεταλλευόμενο το άβατο που επικρατεί στην περιοχή. 



Άνδρες των ΕΚΑΜ απέτρεψαν απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού

Σχέδιο απόδρασης από τον Κορυδαλλό φαίνεται ότι απέτρεψε η αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής μετά από επιχείρηση των ΕΚΑΜ στην Α΄ Πτέρυγα.

Προηγήθηκε εισαγγελική παραγγελία μετά από πληροφορίες ότι προετοιμάζεται απόδραση από τη φυλακή ενδεχομένως και με ομήρους.



Έφοδος της αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στο Ελληνικό

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιήθηκε και στο Ελληνικό. 

Ανδρες των ΕΚΑΜ έκαναν έφοδο σε σπίτι που βρίσκεται στην οδό Αθ. Διάκου στο Ελληνικό και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει καφετέρια στην περιοχή, όπου πηγαίνουν αναρχικοί.



Εξάχρονος έγινε για λίγο αστυνομικός της ΕΚΑΜ

Ο 6χρονος Νικόλας είχε την ευκαιρία να μεταμορφωθεί για μερικές ώρες σε αστυνομικό της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), να ντυθεί με στολή και μαζί με τους συναδέλφους του να σώσουν θύμα απαγωγής, κατά τη διάρκεια εικονικού σεναρίου.



Ξαφνική επιχείρηση των ΕΚΑΜ στις φυλακές Κορυδαλλού

Ευρεία επιχείρηση πραγματοποιεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας η ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού, με τις ειδικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ να εισβάλουν σε όλες τις πτέρυγες και τα κελιά.

Οι αρχές εισέβαλαν αιφνιδιαστικά και περνούν από «κόσκινο» όλους τους χώρους του σωφρονιστικού ιδρύματος, τόσο τα καταδικασμένων για ποινικά αδικήματα όσο και των κρατουμένων για τρομοκρατία.