Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



e-ΕΦΚΑ: Δείτε πότε ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου, θα τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2024, τόσο για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης, όσο και για τα παιδιά με αναπηρία.



Βραυρώνα: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους ο 23χρονος και η 24χρονη, γονείς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα. 

Η γυναίκα από το Νεπάλ κατηγορείται ότι μαζί με τον ομοεθνή σύντροφό της σκότωσαν το νεογέννητο και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια.



Ιράν: Ο Αλί Χαμενεΐ εξόργισε τους Τούρκους υποστηρίζοντας τους Έλληνες

Οι δηλώσεις του Θρησκευτικού Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ στην Έκθεση Βιβλίου της Τεχεράνης εξόργισαν τους Τούρκους, καθώς μίλησε για την καταπίεση που υπέστησαν οι Έλληνες από τους Οθωμανούς.



Ζέστη και αποπνικτική ατμόσφαιρα. Οι περιοχές που θα «πνιγούν» από την αφρικανική σκόνη.

Ζέστη, αφρικανική σκόνη και τοπικές λασποβροχές αναμένονται τις επόμενες ημέρες.



Τι θα προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας

Μια εντελώς διαφορετική λογική από αυτή που έχουμε συνηθίσει φέρνει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) που αναμένεται να κατατεθεί σύντομα στη Βουλή προς ψήφιση. Πλέον το βάρος των ποινών θα το επωμίζεται ο οδηγός και όχι το ίδιο το όχημα.



Πέθανε η Ελένη Μπαρουλάκη, «ο γηραιότερος άνθρωπος» στην Ελλάδα, σε ηλικία 119 ετών

Πέθανε το βράδυ της Τρίτης (14/05), σε ηλικία 119 ετών, η Ελένη Μπαρουλάκη. Αναφέρεται ως η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στην Ελλάδα, η οποία ζούσε στο Παϊδοχώρι του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά.