Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Π.Μαρινάκης: «Θα επαναφέρουμε την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να επαναφέρει την επιστολική ψήφο και για τις εθνικές εκλογές.



Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος μετά από καταγγελία της 45χρονης πρώην συντρόφου του για απόπειρα βιασμού

Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 28χρονου μετά από καταγγελία της 45χρονης πρώην συντρόφου του για απόπειρα βιασμού.



Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας – Πότε θα βρέξει – Με ήλιο το σούβλισμα του οβελία

Καλός θα είναι γενικά ο καιρός τις επόμενες ημέρες σε στεριά και θάλασσα, κάτι που θα διευκολύνει για την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα.



Καιρίδης: Το νέο Σύμφωνο φέρνει περισσότερη Ευρώπη και η περισσότερη Ευρώπη χρειάζεται περισσότερη χρηματοδότηση

Στην άτυπη σύνοδο των υπουργών Μετανάστευσης της Ε.Ε. για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της εφαρμογής του νέου Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γάνδη, το διήμερο 29-30 Απριλίου 2024 συμμετείχε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης.



Ναρκωτικά, κινητά και ένα μαχαίρι βρέθηκαν σε έφοδο στις φυλακές Κορυδαλλού

Ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στις φυλακές Κορυδαλλού, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και αστυνομικού σκύλου.



Μπλακ άουτ μισής ώρας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» – Σοβαρό πρόβλημα με τους διασωληνωμένους

Συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά από ξαφνικό μπλακ-άουτ διάρκειας περίπου 30 λεπτών.

Έγιναν προσπάθειες να τεθούν σε λειτουργία οι γεννήτριες κάτι που αρχικά δεν κατέστη δυνατό. Έπειτα από λίγη ώρα κατόρθωσαν να τις ενεργοποιήσουν, όμως το πρόβλημα παραμένει καθώς έχει πτώση τάσης.