Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024 -

Ελλάδα



Από σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ

Σήμερα Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού εργαζομένων-ανέργων περιόδου 2024-2025» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).



Την περιουσιακή του κατάσταση παρουσιάζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Στ. Κασσελάκης

Την περιουσιακή κατάστασή του θα παρουσιάσει σήμερα Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, όπως προαναγγέλλει σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Ανατροπή: Επιστρέφει στις φυλακές ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Επιστρέφει στις φυλακές ο πρώην αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας το οποίο ακύρωσε την προσωρινή απόλυσή του.

Ειδικότερα, το δικαστικό συμβούλιο Εφετών υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αποφάνθηκε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος πρέπει να παραμείνει έγκλειστος.



Μαραθώνας: Άγριο έγκλημα εξετάζουν οι Αρχές πίσω από τη σορό με το βαρίδι στον Σχινιά

Το ενδεχόμενο ενός άγριου εγκλήματος εξετάζουν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό σορού στην θάλασσα κοντά στην παραλία του Σχινιά στον Μαραθώνα.

Το γεγονός ότι το πτώμα βρέθηκε με ένα βαρίδι 10 κιλών δεμένο στο πόδι είναι το πρώτο στοιχείο που κάνει τους έμπειρους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.



«Κοκτέιλ» ζέστης και σκόνης σαρώνει τη χώρα - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 37 βαθμούς

Ανεβαίνει ακόμα περισσότερο η θερμοκρασία από σήμερα, ενώ ευνοείται και η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, κάνοντας έτσι αποπνικτική την ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η σκόνη θα επηρεάσει κυρίως τα δυτικά και τα νότια. 



Η μαύρη αγορά του μητρικού γάλακτος

Η φυσική δύναμη του θηλασμού έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα του κόσμου. Ομως, το μητρικό γάλα δεν είναι αυτονόητο για όλες τις μητέρες και συνεπώς ούτε για όλα τα βρέφη.