Παρασκευή 07 Ιουνίου 2024 -

Ελλάδα



Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια λόγω των ευρωεκλογών

Στην εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια λόγω της διεξαγωγής των ευρωεκλογών στις 9ης Ιουνίου προχωράει από σήμερα η ΕΛΑΣ,  με σκοπό την διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και διευκόλυνσης των πολιτών στις μετακινήσεις τους, καθώς επίσης και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.



Εξακολουθεί να αγνοείται ο παρουσιαστής του ΒΒC Mάικλ Μόσλεϊ – Με drone και ελικόπτερο οι Αρχές «σαρώνουν» τη Σύμη για την ανεύρεσή του

Μεγαλώνει η αγωνία στην Σύμη για την τύχη του Βρετανού παρουσιαστή του ΒΒC Mάικλ Μόσλεϊ (Michael Mosley) ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται από την Τετάρτη, όταν και ανακοινώθηκε η εξαφάνισή του.

Η γυναίκα που φέρεται να τον είδε για τελευταία φορά μίλησε αποκλειστικά στο ΕΡΤNews. 



Καιρός σήμερα: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, καθώς στα ανατολικά αναμένεται να σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα βροχών και στα θαλάσσια μεμονωμένων καταιγίδων. Όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν βροχές.



Η ώρα της Εφορίας για αναδρομικά εισοδήματα μισθωτών – συνταξιούχων

Με τον χρόνο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων να «τρέχει», χιλιάδες φορολογούμενοι που εισέπραξαν το 2023 αναδρομικά ποσά από μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, αγροτικές ενισχύσεις και εισοδήματα με βάση δικαστικές αποφάσεις βρίσκονται αντιμέτωποι με την Εφορία.

Στη δήλωση αναδρομικών τα ποσά προσυμπληρώνονται στους αντίστοιχους κωδικούς



Δόμνα Μιχαηλίδου: Χρηματοδοτούμε με 200 εκατ. ευρώ τον μισθό 25.000 νέων, στις πρώτες τους δουλειές

«Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για το υπουργείο Εργασίας. Με 200 εκατ. ευρώ χρηματοδοτούμε τον μισθό 25.000 νέων στις πρώτες τους δουλειές. Με το πρόγραμμα προεργασία, νέοι έως 29 ετών θα βρουν δουλειά και θα αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική προϋπηρεσία. Η ενίσχυση της απασχόλησης των νέων αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο».



Νεκρή 34χρονη από την Κροατία σε τροχαίο στην Κατερίνη – Στο νοσοκομείο το δυο ετών παιδί της

Μία 34χρονη έχασε τη ζωή της και το 2 ετών παιδί της τραυματίστηκε, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Παραλία Κατερίνης.