Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 -

Ελλάδα



Καταστήματα και επιχειρήσεις σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή είχε βάλει στο στόχαστρο συμμορία διαρρηκτών

Δέκα  περιπτώσεις διαρρήξεων, τετελεσμένων και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης και της Κομοτηνής εξιχνιάστηκαν αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής.



Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή μετά από σύγκρουση με τουριστικό λεωφορείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Αυγούστου στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Μιχαήλ Καλού, στη Θεσσαλονίκη, στις 19.50.



Βασανισμός ζώου στην Ερμιονίδα: Ηλικιωμένος έσερνε με το αυτοκίνητο σκύλο

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κοινότητα του δήμου της Ερμιονίδας, όπου συνελήφθη ένας 81χρονος, για παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ερμιονίδας, συνέλαβαν 81χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου που έχει να κάνει με την ευζωία των ζώων συντροφιάς.



Το ΕΚΠΑ στη 1η θέση στην νοτιο-ανατολική Ευρώπη από την Παγκόσμια κατάταξη Πανεπιστημίων

Δημοσιεύθηκε η παγκόσμια κατάταξη Πανεπιστημίων «Webometrics Ranking Web of Universities».



Κορυφώνεται η επιστροφή των αδειούχων

Μεγάλο κύμα επιστροφής καταγράφεται το τελευταίο 24ωρο, καθώς χιλιάδες αδειούχοι παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια, στις εθνικές οδούς αλλά και στα αεροδρόμια, καθώς ολοκληρώνεται σταδιακά η θερινή έξοδος και κορυφώνεται η επιστροφή των ταξιδιωτών.



ΔΕΘ: Τι θα περιλαμβάνει το πακέτο με τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – «Κλειδώνουν» τα μέτρα

Η στήριξη των εισοδημάτων και της οικογένειας, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των εξαγγελιών του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. «Είναι αρχή μας τα πλεονάσματα να επιστρέφουν στους πολίτες, ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας στίγμα προθέσεων για το πακέτο ενισχύσεων που θα ανακοινωθούν.