Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

δωρεάν Wi-Fi



Να πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook για να βρείτε δωρεάν Wi-Fi

Κανείς δεν μπορεί να πει όχι στο δωρεάν Wi-Fi, ειδικά όσο πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές...

Το πρόβλημά σας λύθηκε για φέτος, τουλάχιστον αν έχετε iOS. Το Facebook, τέσταρε πέρσι το χαρακτηριστικό «Find Wi-Fi» και τώρα είναι έτοιμο να το παρουσιάσει στο κοινό.



Υποσχέσεις Γιούνκερ για δωρεάν Wi-Fi σε ευρωπαϊκές πόλεις και χωριά

Δωρεάν wi-fi στους δημόσιους χώρους μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σκοπεύει να παράσχει μέσα στα επόμενα 4 χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος δήλωσε ότι στόχος είναι τουλάχιστον μία πόλη σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα να έχει αναπτύξει έως το 2020 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5G.



Δωρεάν Wi-Fi αποκτούν 20 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία

Δωρεάν ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες (Wi-Fi) αποκτούν 20 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία της χώρας. Πρώτοι χώροι εφαρμογής, το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.



Γιατί το δωρεάν Wi-Fi που υποσχέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς ήταν τελικά μια υπόσχεση- μούφα; Διαβάστε πως κατέληξε το σχέδιο

Οριστικά τέλος μπήκε το σχέδιο για την παροχή δωρεάν Wi-Fi για τους δημόσιους χώρους συνάθροισης του κοινού, το οποίο είχε εξαγγείλει το 2013 ο ο Αντώνης Σαμαράς.

Με απόφαση του υπηρεσιακού υπουργού Οικονομίας, Νίκου Χριστοδουλάκη το πρόγραμμα δεν θα προλάβαινε το ΕΣΠΑ, λόγω καθυστερήσεων και έτσι αποφασίστηκε να ματαιωθεί.