Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Digea



«Μαύρο» στο Mega μετά από 29 χρόνια

Περίπου δέκα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου του 2018 έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το Μεγάλο Κανάλι, το οποίο έκλεισε οριστικά, με την Digea να πραγματοποιεί αυτό το οποίο είχε εξαγγείλει.



«Διαζύγιο» από την περιφερειακή τηλεόραση ζητάει η DIGEA

Να απαλλαγεί από το «βάρος», όπως το χαρακτήρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της DIGEA Ν. Μαστοράκης, της εκπομπής του σήματος όλων των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, ζήτησε η DIGEA, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας (ΕΕΤΕΠ).



Νέος πόλεμος για την ΕΡΤ

Στη DIGEA επιτέθηκε ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος μετά από γνωστοποίησης του παρόχου ψηφιακού σήματος ότι δεν ανανεώνει τη σύμβαση της δημόσιας τηλεόρασης.

«Όσοι ονειρεύονται ότι εμμέσως θα ρίξουν εκ νέου μαύρο στην ΕΡΤ, τους υπενθυμίζουμε ότι η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης» τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.



DIGEA: Δεν πρόκειται να ανανεώσουμε τη σύμβαση με την ΕΡΤ

Μονόδρομο χαρακτηρίζει η DIGEA την υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας εκπομπής DVB-T2 από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, καλώντας την Πολιτεία να εναρμονιστεί με τις εξελίξεις.



Πήρε θέση το ΕΣΡ για την διαμάχη MEGA - DIGEA

Το ΕΣΡ διά στόματος του αντιπροέδρου του πήρε θέση στη διαμάχη Mega – Digea αναφορικά με τις προειδοποιήσεις του ψηφιακού παρόχου για διακοπή του σήματος του τηλεοπτικού σταθμού λόγω χρεών.



Την προσοχή των DIGEA και ΤΗΛΕΤΥΠΟΥ για το θέμα του «μαύρου» στο Mega καλεί η ΕΕΤΤ

Σε άμεση κλήση των εταιρειών ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και DIGEA ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ Α.Ε. προχωρά η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, μετά από αίτημα της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. προς την Αρχή, αναφορικά με την επαπειλούμενη υποβάθμιση του ψηφιακού σήματος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA από τον πάροχο DIGEA.