Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Deutsche Bank



Χαμός στην Deutsche Bank: Ξεκίνησαν την περικοπή 18.000 θέσεων εργασίας

Με απολύσεις ξεκίνησε η εβδομάδα για την Deutsche Bank, η διοίκηση της οποίας έθεσε σε εφαρμογή ένα τεράστιο πρόγραμμα περικοπών 18.000 θέσεων εργασίας, σε βάθος τριετίας, στο πλαίσιο «επανίδρυσης» της τράπεζας. 

Το πρόγραμμα περικοπών αγγίζει τα 7,4 δισ. ευρώ, ποσό που αναμένεται να οδηγήσει τη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα σε μια ακόμα ετήσια χρήση με ζημίες.

 

«Μυθοπλασία» τα περί συγχώνευσης με τη UBS, λέει η Deutsche Bank

Η Deutsche Bank απέρριψε ως «μυθοπλασίες» τις εικασίες ότι ίσως επιδιώξει μια συγχώνευση, ύστερα από δημοσίευμα ότι η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα ίσως προσπαθήσει να ενώσει τις δυνάμεις της με την ελβετική UBS ή τη γερμανική ομοειδή της Commerzbank.



Η έκθεση της Deutsche Bank προκάλεσε «κενά αέρος» στο Χρηματιστήριο

Επανήλθαν οι πωλητές στις τραπεζικές μετοχές, μετά τα χθεσινή ανοδική αντίδραση, οδηγώντας την αγορά σε ισχυρή πτώση, κάτω από τα επίπεδα των 700 μονάδων.



Εν τρικυμία η Α.Μέρκελ ξεπουλάει όπως όπως την Deutsche Bank πριν σκάσει η βόμβα στα χέρια της – Κατακρημνίζουν την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη οι ΗΠΑ…

Bόμβα μεγατόνων σκάσει στην Γερμανία για την πραγματική κατάσταση της τράπεζας. Η μεγάλη γερμανική τράπεζα μετά τις απανωτές υποβαθμίσεις και την αφυκτική πίεση των ΗΠΑ, καταρρέει με την Α.Μέρκελ να ψάχνει εναγωνίως, …πελάτη για την πουλήσει πριν σκάσει η βόμβα στα χέρια της!



Deutsche Bank για Ελλάδα: Θέλουμε ως τον επόμενο Αυγουστο να έχει βγει απο το μνημόνιο

Η επιτυχής έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018 είναι το βασικό σενάριο της Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε ειδική έκθεσή της, με τίτλο: «Η Ελλάδα το 2018: Επιτέλους κάποιο φως στην άκρη του τούνελ».