Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Αυλώνα



Φυλακές Αυλώνα: Οι κρατούμενοι είχαν «οπλοστάσιο»

Ολόκληρο αυτοσχέδιο «οπλοστάσιο» από σπαθιά, μαχαίρια, λοστούς και σουβλιά βρήκαν οι άνδρες της ειδικής Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών στα κελιά των κρατουμένων των Φυλακών Αυλώνα μετά από έφοδο που πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης.

Στην επιχείρηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συμμετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, ο οποίος εντόισε μικροποσότητες ναρκωτικών.



O αρχηγός ΓΕΣ στον Αυλώνα

Την Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών του σε Σχηματισμούς, Μονάδες και λοιπές Υπηρεσίες του Στρατού Ξηράς, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Διεύθυνση Ιππικού-Τεθωρακισμένων (ΔΙΤ) και στη Σχολή Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ) στον Αυλώνα Αττικής.


Τρόμος: Γιατί οι φαντάροι επιλέγουν να περνούν από τις ράγες του τρένου στην Αυλώνα;

19χρονος στρατιώτης του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων της Αυλώνας σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από τρένο στον στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Οινόης, ενώ ένας ακόμη στρατιώτης, που βρισκόταν δίπλα του τραυματίστηκε.

Οι δύο νέοι περπατούσαν δίπλα στην ράγες, όταν κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί έγινε το δυστύχημα.



Σφοδρό τροχαίο στην Αυλώνα - Νεκρός ο οδηγός, χαροπαλεύει ο συνοδηγός

Φορτηγό που οδηγούσε 28χρονος, συγκρούστηκε με έτερο φορτηγό, που οδηγούσε 43χρονος υπήκοος Αλβανίας και επέβαινε ομοεθνής του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δευτέρου οχήματος και το σοβαρό τραυματισμό του συνεπιβάτη,



Έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα- Τέσσερις νέοι από τις φυλακές Αυλώνα πέρασαν στο πανεπιστήμιο

Τέσσερις υποψήφιοι από το Λύκειο του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Πρόκειται για δυο απόφοιτους και δυο τελειόφοιτους που επέλεξαν να εξεταστούν με το νέο σύστημα.