Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Premier League: Έγραψε ιστορία ο Άγγελος Ποστέκογλου που αναδείχθηκε ξανά προπονητής του μήνα



Η Τότεναμ είναι, έστω με συγκάτοικο την Άρσεναλ, στην κορυφή της Premier League μετά τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Άγγελους Ποστέκογλου να αναδειχθεί προπονητής του μήνα και για τον Σεπτέμβριο, γράφοντας ιστορία με το 2×2 στους πρώτους του δύο μήνες στην Αγγλία.

Την περσινή σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Σέλτικ στη Σκωτία και το καλοκαίρι αποφάσισε να πει «ναι» στην πρόταση των Λονδρέζων, στους οποίους κάνει πολύ καλή δουλειά όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα.

Παρά την αποχώρηση του Χάρι Κέιν, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία με τη Μπάγερν Μονάχου, η Τότεναμ είναι μεταμορφωμένη σε σχέση με πέρυσι, παίζει πολύ πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι αήττητη μετά τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς.

Επίδοση που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 1η θέση, με τον Ποστέκογλου να αναδεικνύεται προπονητής του μήνα και για τον Σεπτέμβριο και να γίνεται ο μοναδικός που πετυχαίνει κάτι τέτοιο στους πρώτους δύο μήνες του στην Premier League αφού είχε πάρει το σχετικό βραβείο και τον Αύγουστο.