Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Αθλητισμός



IFFHS: Στις κορυφαίες 60 ομάδες του κόσμου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) ανακοίνωσε την λίστα με τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου από την 1η Μαίου 2023 μέχρι 30 Απριλίου 2024.



EuroLeague: Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2023-24

Πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν 2023-24 στη EuroLeague αναδείχθηκε ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό, όπως ψηφίστηκε από οπαδούς, δημοσιογράφους, αρχηγούς ομάδων και προπονητές.

Ο Αμερικανός έκανε μία εκπληκτική χρονιά στη διοργάνωση, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέβηκε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της EuroLeague.



A’ Bola: «Συζητάει ήδη με Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ, μπορεί να φτάσει κοντά στα 20 εκατ. ευρώ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό.



Κύπελλο Ελλάδος: Χωρίς οπαδούς ο τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο Πανθεσσαλικό

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και οι δύο φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, (Παναθηναϊκός και Άρης), στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα, συμφώνησαν να μην υπάρξουν οπαδοί στις εξέδρες.



Συνέντευξη-«χείμαρρο» παραχώρησε ο Β.Μαρινάκης στην Daily Μail

O Βαγγέλης Μαρινάκης ιδιοκτήτης του Oλυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ παραχώρησε εκτενή συνέντευξη στην Daily Mail και μίλησε για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην Αγγλία.



Εύβοια: Σε ρινγκ μετατράπηκε το παρκέ σε αγώνα μπάσκετ – Φίλαθλοι όρμησαν και έδειραν τους παίκτες

Σε ρινγκ μετατράπηκε γήπεδο μπάσκετ στην Εύβοια, όπου, κατά τη διάρκεια τοπικού αγώνα, φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν να χτυπούν τους παίκτες.

Όλα ξεκίνησαν στον αγώνα Σύλλας-Α.Ε. Καρύστου για τα playoffs της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, το Σάββατο 11 Μάϊου στην Αιδηψό, όταν ο διαιτητής έδωσε τεχνική ποινή στον Φύκα των γηπεδούχων.