Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αθλητισμός



Στις 19 Μαΐου τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ο τελικός Κυπέλλου

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League προκάλεσε νέες αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, με τη Super League να ολοκληρώνεται πλέον στις 19 Μαΐου.

Θυμίζουμε ότι στις 2 και στις 9 του μήνα οι Πειραιώτες θα παίξουν τα δύο ματς με την Άστον Βίλα.



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη – Μέσα ο Γουόκαπ

Ο Κώστας Παπανικολάου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση και δεν θα ταξιδέψει σήμερα (23/4) στην Βαρκελώνη, με την παρουσία του στο Game 1 με την Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports 4) για τα playoffs της EuroLeague να είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη.



Βεζένκοφ: Σωστή η επιλογή να έρθω στο ΝΒΑ – Αμφιβάλλω για άλλα πράγματα

Η χρονιά ολοκληρώθηκε πρόωρα για τους Κινγκς και ο ίδιος δεν είχε τον ρόλο που θα ήθελε στην ρούκι του σεζόν στο ΝΒΑ, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν μετανιώνει για την απόφαση να πάει στις ΗΠΑ.



Βρούτσης: «Ας είναι η απαρχή για τις καλύτερες ημέρες που αξίζει το ποδόσφαιρό μας»

Τα συγχαρητήρια του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, απέσπασαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι έγραψαν Ιστορία, κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης, μετά τη νίκη τους με 3-0 επί της Μίλαν, στον τελικό του UEFA Youth League. 



Βραβεία Laureus: «Έλαμψαν» οι Τζόκοβιτς, Μπέλινγχαμ και Μπονμάτι

Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Άγγλος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλινγχαμ και η Ισπανίδα νικήτρια της «Χρυσής Μπάλας», Αϊτάνα Μπονμάτι, τιμήθηκαν απόψε στην 25η τελετή απονομής των αθλητικών βραβείων Laureus.



Εισαγγελική έρευνα για το Άρης – ΑΕΚ μετά τις δηλώσεις Κούγια

Εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ για τα playoff της Super League, αλλά και την απάντηση που ακολούθησε από την ΠΑΕ Άρης.