Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ηττα του Παναθηναϊκού στην Πορτογαλία



Ο κακός σε όλες τις γραμμές, Παναθηναϊκός, ηττήθηκε 2-0 από την Εστορίλ στην Πορτογαλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Europa League.
Η δεύτερη σερί ήττα για το «τριφύλλι» και πρώτη νίκη των Ιβήρων, προήλθε από τα τέρματα των Κλέμπερ (52΄) και Αμάντο (66").

Ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς νίκη για 7η φορά σε ισάριθμα ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε σε φάση ομίλων, ενώ η σημερινή ήταν η 5η σερί ήττα του σε αγώνες ομίλων. Ήττα από μία ομάδα που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν εύκολη «λεία» για τους «πράσινους», οι οποίοι σε ένα ακόμη ματς έδειξαν τα πολλά κενά που έχουν σε όλες τις γραμμές τους και την έλλειψη ποιότητας, μιας και οι παίκτες που υποτίθεται ότι τη διαθέτουν (Πράνιτς, Πέτριτς, Μπαϊράμι) ήταν γι΄ άλλη μια φορά...εκτός αγώνα.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα θαύμα για να προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης, καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν.

ΕΣΤΟΡΙΛ (Ζοζέ Κουσέιρο): Βάγκνερ, Ταβάρες, Λουίς, Ράφαελ, Νασιμέντο, Εσίτι, Καμπρέρα, Αμάντο (78΄ Φελίπε Γκονσάλβες), Τοσέ (63΄ Κούκα), Λόπες (46΄ Κλέμπερ), Σεμπά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ζέκα, Μπούρμπος, Ατζαγκούν, Ντίνας (55΄ Δώνης), Πράνιτς (75΄ Λαγός), Μπαϊράμι (46΄ Καρέλης), Πέτριτς.