Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Hurriyet: Αυτούς τους παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να προσέξει η Φενέρμπαχτσε



Η τουρκική Hurriyet, σε δημοσίευμά της, αναλύει τους ερυθρόλευκους και απαντά στην ερώτηση ποιους θεωρεί πιο επικίνδυνους για το αποψινό παιχνίδι στον Πειραιά.

Ο λόγος για τον Ροντινέι, τον Φορτούνη και τον Ελ Κααμπί.

«Ο Ροντινέι μπαίνει συχνά στην επίθεση. Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός και εύκολος άνθρωπος σε καταστάσεις ένας προς έναν», αναφέρει -αρχικά- το σχετικό δημοσίευμα για τον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ και συνεχίζει:

«Ο 32χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που ξεχωρίζει με τις ασίστ του, πέρασε έξι φορές το γκολ στους συμπαίκτες του και τρία βρήκε τα δίχτυα. Αδυναμία: Έχει ένα στυλ που είναι επιρρεπές σε λάθη στην άμυνα γιατί επιτίθεται πολύ».

Επόμενος ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να περιοριστεί σήμερα, τουλάχιστον όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, είναι ο Κώστας Φορτούνης.

«Ένα από τα αστέρια όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας. Σε ματς που ο 31χρονος παίζει καλά, η ομάδα του έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει. Ωστόσο, είναι πολύ αναποτελεσματικός σε κάποια ματς», τονίζει και τέλος υπογραμμίζει τη σημασία του Ελ Κααμπί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

«Ο Μαροκινός σέντερ φορ, ο οποίος εμφανίστηκε με επιτυχία στη Χατάισπορ, όπου αγωνίστηκε μεταξύ 2021 και 2023, βιώνει τη χρυσή εποχή της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Ο Ελ Κάαμπι, που αλλάζει συνεχώς γήπεδο και είναι πολύ αποτελεσματικός στις μπάλες που ρίχνονται πίσω από την άμυνα, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 27 γκολ», καταλήγει.