Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εργοστάσια μωρών! - Συγκλονιστική ιστορία



Σημεία των καιρών ή ο απόλυτος ξεπεσμός του ανθρώπινου είδους;

Μωρά σε... παραγγελίες, είδος εμπορεύσιμο, βορά στην ανθρώπινη ματαιοδοξία αλλά και την ανέχεια στην οποία έχουν περιέλθει δισεκατομμύρια άνθρωποι στις μέρες μας...

Ιστορίες που κόβουν την ανάσα, η ζωή στη ζυγαριά και στα μπλοκάκια εμπορικών συναλλαγών... ιστορίες τρέλας αλλά και ανθρώπινου πόνου συγχρόνως.

Με αυτό τον τρόπο, οι γυναίκες στην Ινδία καταφέρνουν να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή στα ήδη υπάρχοντα παιδιά τους και να αντεπεξέλθουν οικονομικά.

Η εξελιγμένη ιατρική τεχνολογία, το χαμηλό κόστος αλλά και η χαλαρή νομοθεσία καθιστούν εύκολη την παρένθετη μητρότητα στην Ινδία που ανέρχεται σε κέρδη στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, πολλές παρένθετες μητέρες ζουν σε κοιτώνες τους οποίους μερικοί αποκαλούν «εργοστάσια μωρών».

Διαβάστε παρακάτω τη συγκλονιστική μαρτυρία μιας μητέρας που συμμετέχει στο κύκλωμα:

Η 28χρονη Βασάντι, μια παρένθετη μητέρα, έδωσε συνέντευξη στο BBC, εξηγώντας πώς είναι αυτή η ζωή: «Στην Ινδία οι οικογένειες είναι πολύ δεμένες. Είσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα για τα παιδιά σου. Για να προσφέρω στα παιδιά μου αυτά που πάντα ονειρευόμουν έγινα παρένθετη μητέρα».