Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

αποκαλυπτήρια



«Αποκαλυπτήρια» για το Boeing 737 Max 7

Την πρώτη του εμφάνιση ενώπιον εκατοντάδων εργαζομένων της Boeing έκανε το νέο αεροπλάνο της εταιρείας, 737 Max 7, στις εγκαταστάσεις της στο Ρέντον της Ουάσιγκτον.

Το δικινητήριο τζετ αναμένεται εντός λίγων εβδομάδων να ξεκινήσει δοκιμαστικές πτήσεις, με σκοπό να τεθεί στη διάθεση των αεροπορικών εταιρειών και του κοινού εντός του 2019.



Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου ρωσικού υπερ-βομβαρδιστικού

Το νέο της βομβαρδιστικό μεγάλου βεληνεκούς Tu-160M2 Blackjack παρουσίασε η Ρωσία όπως μεταδίδει το BusinessInsider, επικαλούμενο το Drive.com.

Tο νέο Blackjack αναμένεται να κάνει την παρθενική του πτήση το 2018, ενώ η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει το 2021.



Στις 12 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του iPhone 8

Για τις 12 Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι δίνει ραντεβού η Apple με τους απανταχού λάτρεις του iPhone καθώς η εταιρεία έστειλε πρόσκληση για μια εκδήλωση αυτή την ημερομηνία με τους περισσότερους να εκτιμούν ότι θα τότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του iPhone 8.



Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τους πεσόντες αξιωματικούς στο Σαραντάπορο

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η τελετή των αποκαλυπτηρίων για το μνημείο των τεσσάρων πεσόντων αξιωματικών στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας, κατά την πτώση του ελικοπτέρου τύπου «Χιούι» στις 19 Απριλίου.

 



Τα «αποκαλυπτήρια» του Νότιου Πόλου - Χαρτογραφήθηκε για πρώτη φορά με λεπτομέρεια

Ευρωπαίοι επιστήμονες χαρτογράφησαν για πρώτη φορά με τόση λεπτομέρεια και σε βάθος αυτό που υπάρχει όχι μόνο πάνω αλλά και κάτω από το Νότιο Πόλο στην Ανταρκτική, την τελευταία μεγάλη απρόσιτη και εν πολλοίς άγνωστη περιοχή στη Γη.



Στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τον άτυχο αρχιφύλακα Ηλία Κωστένη ο ΠτΔ

Τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τον αρχιφύλακα Ηλία Κωστένη, που έπεσε την ώρα του καθήκοντος από πυρά κακοποιών στις 8 Δεκεμβρίου του 2013 στη διάρκεια περιπολίας στη Μικρή Πρέσπα, έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στη Μικρολίμνη Πρεσπών.