Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

αποδοκιμασια



Αποδοκιμασίες και γιουχάρισμα κατά Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Με γιουχαΐσματα και με συνθήματα, όπως «Τσίπρα προδότη, κομιτατζή» υποδέχθηκαν διαδηλωτές τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης.



Νεαρός αποδοκίμασε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

Ένας νεαρός άνδρας αποδοκίμασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Μουμουλίδη, την ώρα που εκείνος κατέθετε στεφάνι για την επέτειο απελευθέρωσης της Σιάτιστας. Αφορμή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο βίντεο ακούγεται ο νεαρός να φωνάζει στον βουλευτή: «Δεν ντρέπεσαι;». Ο βουλευτής δεν αντιδρά, καταθέτει το στεφάνι και αποχωρεί.

 



Αποδοκίμασαν στο Κιλκίς τον Πουλάκη. Συνθήματα για τη Μακεδονία

Στο Κιλκίς και στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, καλεσμένος της νομαρχιακής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.



Βούτσης: Ο ελληνικός λαός αποδοκιμάζει κάθε πράξη τρομοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση της ελληνικής εθνικής αντιπροσωπείας και προσωπικά του ιδίου στην πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Ισπανίας (Congreso de los Diputados), κυρία Αna Pastor, για τη χθεσινή πολύνεκρη δολοφονική επίθεση στη Βαρκελώνη.

Η δήλωση του κ. Βούτση έχει ως εξής:



Ντροπή: Oι Βόσνιοι αποδοκίμασαν τον εθνικό μας ύμνο (βίντεο)

Μεγάλη ασέβεια από το κοινό της Ζένιτσα, που αποδοκίμασε έντονα τον ελληνικό εθνικό ύμνο πριν την έναρξη του ματς.

Οι Βόσνιοι κάλυψαν την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου με καταιγιστικές αποδοκιμασίες, κάτι που δείχνει και το κλίμα που επικρατεί στο «Μπίλινο Πόλιε» για τους Έλληνες διεθνείς.

 



Οι ΗΠΑ αποδοκιμάζουν τα επεισόδια κατά την επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσιγκτον

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέφρασαν χθες στην Τουρκία την "εντονότερη δυνατή" ανησυχία τους για τα επεισόδια που ξέσπασαν στο δρόμο μεταξύ διαδηλωτών και τουρκικού προσωπικού ασφάλειας κατά την επίσκεψη του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ουάσιγκτον.