Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

αντοχή



Το θαυματουργό μανιτάρι που μειώνει την κούραση και ενισχύει την αντοχή

Είναι μια ειδική κατηγορία φυτών που βοηθούν τον οργανισμό να διαχειριστεί το στρες. Σε αυτά ανήκουν και τα μανιτάρια cordyceps.



Τεστ αντοχής των ελληνικών τραπεζών πριν τον Αύγουστο 2018

Την επίσπευση των κεφαλαιακών ελέγχων των ελληνικών τραπεζών, πριν τελειώσει το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018, προανήγγειλαν με χθεσινές τους δηλώσεις τόσο ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι όσο και ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ.



Εργαζόμενοι Mega: Δεν έχουμε πλέον καμία αντοχή και καμία ανοχή

Ανακοίνωση με την οποία  ενημερώνουν μετόχους και Τράπεζες αφενός για την εξάντληση της αναμονής τους αφετέρου για την μη ανοχή τους σε μεθοδεύσεις για περικοπές μισθών και θέσεων εργασίας εξέδωσαν πριν από λίγο οι εργαζόμενοι του Mega. 



Πόσο πόνο μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα;

Ο πόνος είναι μια πραγματικότητα, αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του ανθρώπου.

Πολλοί έχουν οδηγηθεί εξαιτίας του στην απομόνωση, ενώ κάποιοι άλλοι έφτασαν μέχρι την αυτοκτονία.



Το παντζάρι ρίχνει τη χοληστερίνη και αυξάνει την αντοχή

Οι βαθυκόκκινοι βολβοί τους δίνουν χρώμα στο τραπέζι (και στο τραπεζομάντιλο αν δεν προσέξουμε), ενώ οι γλυκιά γεύση τους δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Τα απολαμβάνουμε με δεκάδες τρόπους και αυτά μας χαρίζουν τα πολλά θρεπτικά συστατικά τους. Δείτε, λοιπόν, όσα αξίζει να ξέρετε για τα παντζάρια.



Π. Σκουρλέτης: Δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπλέον μέτρα

«Πρέπει να αποφύγουμε να φθάσουμε σε σημείο, να οδηγηθούμε σε 4ο μνημόνιο» υπογράμμισε ο Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Αν πάμε σε νέα μέτρα και νέο μνημόνιο, τότε αυτό το πρόγραμμα θα έχει αποτύχει» τόνισε.