Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Άγνοια



Άγνοια ελληνικής κυβέρνησης για το τι σημαίνει Μουσουλμάνος και τι Τούρκος - Αυτό εκμεταλλεύεται ο Ερντογάν

Καμία ελπίδα εκλογίκευσης τελικά δεν υπάρχει στην ελληνική πραγματικότητα και ειδικά με αυτό το «αυτογκόλ» που έβαλε η ελληνική κυβέρνηση με την πρόσκληση και επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα και τη Θράκη.

Θέμα iellada.gr



Άγνοια δηλώνει η Ρωσία για επερχόμενη επίθεση με χημικά στη Συρία

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι δεν διαθέτει καμία πληροφορία για μια νέα επίθεση με χημικά όπλα στην Συρία, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος χθες το βράδυ.



ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: "Θράσος και άγνοια για σοβαρά θέματα στους συντάκτες των δελτίων Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ"

Δεν λέει να μπει τέλος στον πόλεμο ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα της δημοσιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.



Το Βερολίνο δηλώνει άγνοια για την εξωτερική πολιτική του Τραμπ

Γερμανοί αξιωματούχοι, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει συνομιλίες με μέλη της μεταβατικής ομάδας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχουν καταφέρει να καταλάβουν τι είδους εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφαλείας επιθυμεί να ακολουθήσει, δήλωσε ένας εκπρόσωπος.



Ο Σόιμπλε δηλώνει άγνοια για τις παροχές Τσίπρα

Ούτε το γερμανικό υπουργείο των Οικονομικών, αλλά ούτε και το Eurogroup γνώριζε για τις χθεσινοβραδινές εξαγγελίες του Ελληνα πρωθυπουργού σχετικά με τις παροχές προς τους χαμηλοσυνταξιούχους και το πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά των Αιγαίου με μεγάλη προσφυγική ροή.



«Βαριά» άγνοια του υπουργείου Υγείας για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας καταγγέλλουν οι παιδίατροι

Βαριά άγνοια στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας καταλογίζουν οι παιδίατροι αναφορικά με τα επιστημονικά δεδομένα για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας από μηνιγγιτιδόκοκκο τύπου Β, με αφορμή το περιστατικό με το 5χρονο παιδί που νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και το οποίο εμφάνισε επιπλοκές μετά τη νόσησή του, που οδήγησαν σε μερικό ακρωτηριασμό του κάτω άκρου του.