Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Με επιτυχία το διεθνές συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής “Live Makeover Aesthetic Surgery Symposium”



Το διεθνές συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής “Live Makeover Aesthetic Surgery Symposium” πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά, στην Αθήνα στις 21 - 23 Ιουνίου 2019.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, που διοργανώνεται από τους κ.κ. Αθανάσιο Σκούρα (Χειρουργό ΩΡΛ) & Γιώργο Σκούρα (Πλαστικό Χειρουργό) στο Ίδρυμα Ευγενίδου, θα παρουσιάστηκαν ζωντανά 13 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής από Έλληνες & ξένους κορυφαίους χειρουργούς, κάτι το οποίο αποτελεί διεθνή καινοτομία & μοναδική ευκαιρία εκπαίδευσης για τους συνέδρους.

Οι σύνεδροι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα χειρουργεία που πραγματοποιήθηκαν στην Κλινική ΡΕΑ σε ζωντανή σύνδεση από το Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου και συζητούσαν σε πραγματικό χρόνο με τους χειρουργούς.

To συνέδριο παρακολούθησαν χειρουργοί από 30 χώρες του κόσμου. Ο Αθανάσιος Σκούρας παρουσίασε ζωντανό χειρουργείο Ρινοπλαστικής & ο Γιώργος Σκούρας πραγματοποίησε Face & Neck Lift. Παράλληλα, χειρούργησαν ζωντανά κορυφαίοι Πλαστικοί & ΩΡΛ Χειρουργοί από Ευρώπη, Η.Π.Α., Ασία & Αφρική, όπως ο διάσημος από την εκπομπή “Botched” του E!Entertainment, Dr. Paul Nassif.

Όπως επισημαίνει ο Γ. Σκούρας: “Το όνειρο και κίνητρό μου, διοργανώνοντας το LIVE MAKEOVER, είναι να καθιερωθεί η Ελλάδα ως διεθνές κέντρο εκπαίδευσης και καινοτομίας στην πλαστική χειρουργική. Η Ελλάδα μας που τα τελευταία χρόνια διασύρεται διεθνώς, ονειρεύομαι να ακούγεται ως το ευρωπαϊκό σημείο αναφοράς για τις εξελίξεις στην πλαστική χειρουργική”.