Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

34 °C

Σήμερα, 22. Αυγούστου 2019

Η νέα δίαιτα της Τζένιφερ Λόπεζ είναι πιο δύσκολη από όσο φαντάζεστεΗ Τζένιφερ Λόπεζ έχει αυτό που θα λέγαμε «ιδανικό κορμί», αφού δείχνει υπέροχη ό,τι και αν φορέσει, χάρη στο χυμώδες και παράλληλα καλογυμνασμένο σώμα της.

Φυσικά, αυτή η σιλουέτα είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής και αυστηρής δίαιτας. 

Η 49χρονη σταρ και μητέρα δύο παιδιών μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το νέο διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί και η αλήθεια είναι πως μας φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητικό.

Η νέα δίαιτα της JLo βασίζεται στον πλήρη αποκλεισμό των υδατανθράκων και της ζάχαρης από τη διατροφή της για δέκα συναπτές ημέρες.

Μπορεί να παραδέχτηκε ότι η δεύτερη ημέρα ήταν αυτή που τη δυσκόλεψε περισσότερο, όμως κατάφερε να ολοκληρώσει τη δίαιτα με επιτυχία.

Ως αποτέλεσμα, η JLo διαπίστωσε ότι η άποψή της σχετικά με τους υδατάνθρακες έχει αλλάξει. Απλώς πλέον δεν αισθάνεται ότι τους χρειάζεται και η όρεξή της έχει περιοριστεί, με αποτέλεσμα να μη θέλει να τρώει όσο και πριν.

Μάλιστα, νιώθει ότι έχει βελτιωθεί η διάθεσή της και ο τρόπος που αντιμετωπίζει το φαγητό.

Μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ, ακολούθησε το ίδιο διατροφικό πρόγραμμα ο σύντροφός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος δηλώνει ενθουσιασμένος που τελείωσε η δίαιτα και μπορεί να τρώει και πάλι πίτσα.