Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κινέζα ψήνει ολόκληρο μέσα στην... δουλειά της!

Μια γυναίκα από την Κίνα πήγε το μεσημεριανό της γεύμα στη δουλειά ένα βήμα παρακάτω, καθώς το μαγείρεψε στο... γραφείο της.

Η 22χρονη Μς Γιέα, όπως φαίνεται από το βίντεο που κυκλοφόρησε, έκοψε τα λαχανικά της με πιστωτικές κάρτες και έψησε ένα ολόκληρο κοτόπουλο μόνο με τα αντικείμενα που είχε στη διάθεση της στο γραφείο, όπως μια γλάστρα. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν πλημμύρισε το γραφείο με καπνούς κατά το αυτοσχέδιο ψήσιμο του κοτόπουλου. Η ίδια, πάντως, ομολόγησε πως έχει λάβει προειδοποιήσεις από την πυροσβεστική για να μην ανάβει πλέον φωτιά σε χώρο εργασίας.

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρή Κινέζα εφαρμόζει τις πρωτοποριακές της ιδέες, καθώς στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει ψήσει μια μπριζόλα χρησιμοποιώντας το σίδερο κι έχει φτιάξει μια τούρτα γενεθλίων με μια λάμπα και ένα συρτάρι.

Οι πρωτοποριακές τεχνικές της έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς τα βίντεο της έχουν προβληθεί περισσότερες από 200 εκατομμύρια φορές στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.