Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 -
Ξάστερος ουρανός

34 °C

Σήμερα, 16. Ιουλίου 2018

Η στιγμή που παλαιστής του WWE πέφτει σε τραπέζι από ύψος 6 μέτρων και σπάει τα πλευρά του

Ξεπέρασε τα όρια ο γιος του ιδιοκτήτη του WWE, Vince McMahon, Shane στον αγώνα του κόντρα στον Kevin Owens καθώς η πτώση του από ύψος 6 μέτρων τον άφησε με σπασμένα πλευρά και ένα εξαρθρωμένο ώμο.

Όλα συνέβησαν στον αγώνα με τον γλαφυρό τίτλο Hell in a Cell (σ.σ. κόλαση σε κλουβί). Ο 47χρονος Shane McMahon ανέβηκε στην κορυφή του κλουβιού με σκοπό να πέσει με τον αγκώνα του πάνω στον αντίπαλό του, τον οποίο είχε τοποθετήσει νωρίτερα πάνω στο τραπέζι που συνήθως κάθονται οι τηλεσχολιαστές.

Ένας άλλος αθλητής, όμως, μετακίνησε το κορμί του Owens με αποτέλεσμα ο Shane να πέσει με δύναμη στον πάγκο και να τραυματιστεί. 

Ενδεικτικό του σοκ που επικράτησε ανάμεσα στους θεατές - μολονότι γνωρίζουν ότι όλες οι κινήσεις των παλαιστών μέσα και έξω από το ρινγκ είναι χορογραφημένες - ήταν το «αχ» που ακούστηκε όταν ο Shane McMahon έπεσε με δύναμη στο τραπέζι.

«Ο Shane σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των γιατρών έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα, ανάμεσα στα οποία ένα στον αυχένα, σπασμένα πλευρά και έναν εξαρθρωμένο ώμο» αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του WWE.