Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ποιος θέλει τον κλασικό «πύραυλο» του John Wick των 1.000 αλόγων;



Δαιμονισμένα αυτοκίνητα, υψηλά οκτάνια, σφαίρες να χορεύουν και μπόλικο μαύρο χιούμορ ήταν η συνταγή της επιτυχίας των ταινιών του John Wick (Κιάνου Ριβς), ενός από τους πλέον απίθανους ήρωες δράσης των ημερών μας.

Μόνο που ο πληρωμένος δολοφόνος δεν θα ήταν ποτέ ο ίδιος χωρίς αυτό το Ford Mustang Mach 1 του 1969!

Και με το τέταρτο φιλμ του franchise να είναι ήδη στα σκαριά, το εντελώς εντυπωσιακό αμάξι του δεν φεύγει ποτέ από τα στόματα όσων αγαπούν τη σπορ αυτοκίνηση.

Η Classic Recreations είναι εδώ λοιπόν για να το κατασκευάσει κατόπιν παραγγελίας, έχοντας και τις ευλογίες μάλιστα της ίδιας της Ford Motor Company, που της έδωσε τα δικαιώματα για το μοντέλο του 1969/1970.

Και με τη Ford στο πλευρό της, η φίρμα από την Οκλαχόμα έχει πρόσβαση στα αυθεντικά εξαρτήματα και τις προδιαγραφές του δαίμονα μιας άλλης εποχής. Με τις απαραίτητες βελτιώσεις φυσικά για να έρθει στο σήμερα.

«Hitman» το λέει χαρακτηριστικά ο κατασκευαστής και είναι διαθέσιμος ακόμα και με 1.000 άλογα, χάρη στον 5λιτρο Coyote V8.

Η θηριώδης ιπποδύναμη δεν έρχεται φυσικά χωρίς ριζική ανακατασκευή του κινητήρα και των περιφερειακών του. Κι εδώ έχει χρησιμοποιηθεί ό,τι πιο προηγμένο.

Το αμάξι έχει πολλαπλές επιλογές στα μηχανικά του μέρη, ώστε κανένα να μην είναι ίδιο με κάποιο άλλο.

Όσο για την τσουχτερή τιμή του, ξεκινά από τα 169.000 δολάρια…

Πηγή κειμένου: 

newsbeast