Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κατοικίδια: Εφαρμογή αποτελεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό βιβλιάριο υγείας



Κι όμως η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο, που μπορείς να δεις online μέσω του Petbook τις όποιες ιατρικές ανάγκες που πρέπει να καλύψεις για το κατοικίδιό σου. Πρακτικά συνιστά ένα εξελιγμένο βιβλιάριο υγείας, πολύ λειτουργικό και βολικό.

Τι είναι:

Το app The Petbook δημιουργήθηκε από κτηνιάτρους για να καλύψει σύγχρονες ανάγκες κτηνιατρείων και ιδιοκτητών. Πρόκειται για ένα εξελιγμένο βιβλιάριο υγείας του κατοικίδιού σας, ένα εργαλείο που μπορείτε να τσεκάρετε και να ενημερώνετε ανά πάσα στιγμή από το κινητό σας.

Σε ποιους απευθύνεται:

Απευθύνεται τόσο σε ιδιοκτήτες κατοικιδίων όσο και σε κτηνιάτρους.

Πώς λειτουργεί:

Στο The Petbook θα γραφείτε δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα (ενότητα Εγγραφή Ιδιοκτήτη) ή με τη βοήθεια κάποιου κτηνιάτρου εγγεγραμμένου στην εφαρμογή. Θα σας ζητηθεί να δώσετε στοιχεία ιδιοκτήτη, πληροφορίες για το κατοικίδιό σας, όπως τύπος (σκύλος, γάτα, κουνέλι κ.λπ.), φυλή, φύλο, κιλά, διατροφή, αριθμό μικροτσίπ και στοιχεία κτηνιάτρου.

Αφού δημιουργήσετε τη σελίδα σας, μπορείτε να περάσετε όλο το ιατρικό ιστορικό του και να το έχετε πάντα διαθέσιμο μαζί σας. Επίσης μπορείτε να γράψετε τις παρατηρήσεις σας και να βάλετε υπενθυμίσεις για εμβόλια, χάπια, επισκέψεις στον κτηνίατρο και ό,τι άλλο χρειάζεστε να θυμάστε για την υγεία του.

Πέρα από τις ειδοποιήσεις στο κινητό, το app σας δίνει τη δυνατότητα να σετάρετε την εφαρμογή για να σας στέλνει και e-mail. Έτσι, σε περίπτωση που -για παράδειγμα- ξεχάσατε το κινητό σπίτι και είστε στη δουλειά, οι υπενθυμίσεις θα φτάνουν και στον υπολογιστή σας.

Συμπεράσματα:

Σίγουρα οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων θα βρουν πολύ χρήσιμη τη λειτουργία των ειδοποιήσεων για τις αγωγές των ζώων τους και τα προκαθορισμένα ραντεβού με τους κτηνιάτρους.