Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η απίστευτη εφαρμογή που βρίσκει αν σας έχουν απατήσει και πιάνει στα πράσα τον άπιστο



Ο Big Brother κατά κοινή ομολογία είναι εδώ ακολουθεί κάθε σας κίνηση. Όπως αποδεικνύεται όμως, τον τελευταίο καιρό αυτό μπορεί να το κάνει και ο συντροφός σας και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Καθώς τα παγκόσμια συστήματα εντοπισμού θέσης βελτιώνονται και ο κόσμος των εφαρμογών διευρύνει τις δυνατότητες του, το να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ και να κυκλοφορήσετε για λίγο στην αφάνεια γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Ειδικά στην περίπτωση της Αμερικής, οι πολίτες έχουν πολλούς λόγους να αναρωτιούνται αν αυτό που μέχρι χθες αποκαλούσαμε ιδιωτικότητα υφίσταται σήμερα έστω και ως έννοια…

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός εφαρμογών που προωθούν την… κατασκοπεία κυρίως μεταξύ των συζύγων με τη δικαιολογία της φροντίδας αυτών ή των παιδιών τους.

Ήρθε στην Ελλάδα η απόλυτη εφαρμογή. Και δεν είναι άλλη από το «mSpy».

Πέρα από αυτού του είδους τις εφαρμογές μπορείτε να καταφύγετε και σε άλλες που με την βοήθεια του GPS σας δείχνουν τις ακριβείς κινήσεις του. Αν και υπάρχουν αρκετές επιλογές, δύο θεωρούνται επικρατέστερες για τον παραπάνω σκοπό.

Το «mSpy» είναι συμβατό με συσκευές iOs και Android. Η εν λόγω εφαρμογή εντοπισμού GPS σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθείτε ένα κινητό τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να το χακάρετε.

Άπαξ και αποκτήσετε τα στοιχεία σύνδεσης του συντρόφου σας στο icloud, η παρακολούθηση του τηλεφώνου του γίνεται παιχνίδι.

Μάλιστα, μπορείτε να ενεργοποιήστε μέχρι και τις ειδοποιήσεις ώστε να ενημερώνεστε κάθε φορά που ο υπό παρακολούθηση σύντροφος εγκαταλείπει έναν συγκεκριμένο χώρο.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα απομακρυσμένα, εάν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.