Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

H έξυπνη κούπα που ελέγχεται με εφαρμογή!



Σε έναν κόσμο που τα περισσότερα πράγματα έγιναν ή γίνονται έξυπνα, ήταν απλώς θέμα χρόνου να πάθουν το ίδιο και οι κούπες μας.

 

Κι εδώ μπαίνει η Ember Ceramic Mug, μια κούπα που δουλεύει απλά και όμορφα χωρίς να θέλει προγραμματισμό και ομιλία.

Τι κάνει; Κρατά τον καφέ, το τσάι ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα ζεστό και στην επιθυμητή μάλιστα θερμοκρασία. Τα 99,95 ευρώ φαντάζουν βέβαια πολλά για μια τόσο απλή δουλειά κι εδώ μάλλον πρέπει να μιλήσουμε και για τα υπόλοιπα.

Βλέπετε η Ember τη σκέφτηκε πολύ την κούπα της και ακόμα και χωρίς τη λειτουργία ακριβούς ελέγχου της θερμοκρασίας, θα ήταν μια υπέροχη κούπα. Παρά το όνομά της, δεν είναι φτιαγμένη από κεραμικό αλλά από ανοξείδωτο ατσάλι με κεραμική επίστρωση.

Με μέγεθος ιδανικό και ουδέτερο στιλ, είναι ένα μικρό θαύμα μινιμαλιστικής αισθητικής, διαθέσιμο αποκλειστικά σε λευκό ή μαύρο ματ.

Η κούπα φορτίζεται και διατηρεί τη θερμοκρασία του ροφήματος στα επιθυμητά επίπεδα. Μόλις το ποτό τελειώσει, τότε η κούπα απενεργοποιείται μαγικά, για να μην υπερθερμανθεί. Και δεν κρατά απλώς ζεστό τον καφέ, αλλά σιγουρεύεται πως κάθε γουλιά θα έχει την ίδια ακριβώς θερμοκρασία (μεταξύ 50-62,5 βαθμών Κελσίου).

Και όλα γίνονται από την εφαρμογή της Ember για Android και iOS…