Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

Πραγματικός παράδεισος 2 ώρες από την Αθήνα -Η παραλία με τη λευκή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νεράΣε απόσταση 2 ωρών από το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται ένας κρυμμένος παράδεισος για όσους αγαπούν τις σύντομες εξορμήσεις με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα αλλά και την ακατέργαστη γοητεία της Φύσης.

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και το φετινό, η εύρεση ενός κοντινού προορισμού, ο οποίος μπορεί να μας προσφέρει μερικές αναζωογονητικές στιγμές χαλάρωσης, αποτελεί το ζητούμενο για τους περισσότερους.

Αναζητώντας, λοιπόν, τον τέλειο προορισμό, εκείνον δηλαδή που συνδυάζει μια απολαυστική διαδρομή με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα με τη φυσική ομορφιά μιας παραδεισένιας παραλίας, ανατρέξαμε στους καλά κρυμμένους «θησαυρούς» της Ευβοίας.

Ο λόγος για την παραλία που έχει γίνει γνωστή ως «Μάγειρας» και ξεχωρίζει για τη λευκή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά της.

Παραλία Μάγειρας

Παραλία Μάγειρας
Η παραλία «Μάγειρας» βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της Εύβοιας και απέχει περίπου 150 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στον δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Υπό κανονικές συνθήκες, λοιπόν, σε περίπου δύο ώρες από την Αθήνα μπορείτε να κάνετε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και να απολαμβάνετε την ηρεμία και την ακατέργαστη φυσική ομορφιά μιας ακτής που δεν διαθέτει ούτε ίχνος κοσμοπολίτικης αύρας.

Αν μάλιστα είστε από τους τυχερούς και η ένταση των ανέμων δεν είναι τόσο ισχυρή, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι η επίσκεψη στη μαγευτική παραλία του Μάγειρα θα σας μείνει αξέχαστή.

Παραλία Μάγειρας

Σημειώστε ότι σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την παραλία «Μάγειρας» βρίσκεται το γραφικό χωρίο των Αγίων Αποστόλων, όπου μπορείτε είτε να διανυκτερεύσετε σε ένα από τα καταλύματα του οικισμού, είτε να απολαύσετε το φαγητό σας με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πριν πάρετε τον δρόμο του γυρισμού.