Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 18. Φεβρουαρίου 2020

Φοιτητικό σπίτι: Ιδέες διακόσμησης με χαμηλό προϋπολογισμόΤο φοιτητικό σπίτι είναι εκείνο που θα μείνετε για πρώτη φορά μόνοι σας και είναι η πρώτη φορά που σε όλους τους χώρους του σπιτιού θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τις προσωπικές σας πινελιές ανάλογα με τον χαρακτήρα σας.

 

Το φοιτητικό σπίτι μπορεί να πάρει πολλές μορφές αλλά πάνω από όλα σημασία έχει να σας ταιριάζει!

Τα φοιτητικά σπίτια συνήθως, συχνά είναι απλά διακοσμημένα γιατί οι περισσότεροι φοιτητές, σε αυτή τη φάση της ζωής τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διακοσμήσουν το σπίτι τους, ακριβώς όπως επιθυμούν ενώ και η διαμονή τους, συνήθως, σε φοιτητικά σπίτια είναι προσωρινή και μόνο για τα χρόνια των σπουδών.

Οι μικροί χώροι στα φοιτητικά διαμερίσματα, είναι ακόμα μία πρόκληση που θα πρέπει να ξεπεραστεί, διατηρώντας τη λειτουργικότητα του κάθε χώρου χωρίς ωστόσο να χάνουν από στυλ.

Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν πολλές, οικονομικές και έξυπνες λύσεις και ανάλογα με το budget που μπορεί να διαθέσει ο κάθε φοιτητής, μπορεί να προσαρμόσει αντίστοιχα και τη διακόσμηση στο νέο του φοιτητικό σπίτι.

Το κλειδί της επιτυχίας στη δημιουργία του ιδανικού φοιτητικού σπιτιού που δεν απαιτεί μία περιουσία, είναι η δημιουργικότητα, η εφευρετικότητα, η επανάχρηση αντικειμένων και επίπλων με το κατάλληλο «ρετουσάρισμα» και φυσικά η καλή διάθεση για αυτό το νέο, μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του κάθε φοιτητή και φοιτήτριας.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε την απαραίτητη έμπνευση για να αποκτήσετε το φοιτητικό σπίτι που έχετε ονειρευτεί!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή κειμένου: 

in.gr