Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Σοκ! Πατριός τέρας ξυλοφόρτωσε 4χρονη επειδή δεν μπορούσε να μετρήσει μέχρι το πέντε [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ]



Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα μάτια τους Ρώσοι αστυνομικοί που συνέλαβαν ένα ανθρωπόμορφο κτήνος, όταν τους έδειξε κατά την αναπαράσταση πώς χτύπησε 15 φορές ένα ανυπεράσπιστο κοριτσάκι προκαλώντας της σοβαρά τραύματα.

Ο δράστης χρησιμοποίησε τη ζώνη για να μαστιγώσει τη μικρή «επειδή δεν μέτρησε από το ένα μέχρι το πέντε», όταν τη διέταξε.

Ο 20χρονος Αζέρος στην καταγωγή, ονόματι Μπαχράμ, συνελήφθη στην πόλη Κρασνογιάρσκ και ομολόγησε το έγκλημά του.

To κεφάλι, η πλάτη, το στήθος, η κοιλιά και τα χέρια της 4χρονης είναι γεμάτα με σοβαρά τραύματα. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Κρασνογιάρσκ στην Ρωσία. Ο 20χρονος είναι ο σύντροφος της μητέρας της 4χρονης. Ο ίδιος ανέφερε ότι πριν την χτυπήσει με την ζώνη, την χτύπησε πολλές φορές με το καλώδιο ενός φορτιστή κινητού. Η 31χρονη μητέρα της μικρής ήταν παρούσα όταν ο φίλος της χτυπούσε την κόρη της, αλλά δεν έκανε τίποτα.

Ο δράστης περιγράφει στην αστυνομία πως χτύπησε την 4χρονη. «Το παιδί έπεσε εδώ κάτω, στο κρεβάτι και την χτύπησα…» Αργότερα, η μητέρα ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν επενέβη, επειδή φοβόταν ότι θα χτυπούσε και εκείνη.

Ο 20χρονος ανέφερε ότι «προσπαθούσε να εκπαιδεύσει» την μικρή. Μετά τον ξυλοδαρμό, η μικρή έτρεμε και δυσκολευόταν να αναπνεύσει αλλά η μητέρα της προσπάθησε να περιποιηθεί τις πληγές της χωρίς ιατρική βοήθεια, γιατί φοβόταν ότι θα τιμωρούνταν ο φίλος της. Τελικά, ο 45χρονος Αλεξάντερ που μένει μαζί με το ζευγάρι στο ίδιο σπίτι κάλεσε την αστυνομία μόλις είδε την κατάσταση της μικρής.

Δείτε το βίντεο: