Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

«Χειροπέδες» σε γάτο έμπορο ναρκωτικών! (βίντεο)



Ο γάτος έπεσε θύμα δύο συνεργών που προσπάθησαν να μεταφέρουν παράνομα ναρκωτικές ουσίες μέσα σε φυλακή της Ρωσίας.

Έπειτα από την περιπέτειά του δόθηκε σε καταφύγιο ζώων.

Συμμετείχε σε παράνομη επιχείρηση μεταφοράς χασίς και αμφεταμινών και συνελήφθη. Ο λόγος για έναν γάτο που προσήχθη από την αστυνομία, σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη ρωσική περιφέρεια Τούλα.

Ο γάτος δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο, ούτε θα επιβαρυνθεί με κατηγορίες για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, κάτι που δεν ισχύει για τους «συνεργούς» του.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από τοπικό ρωσικό κανάλι φαίνεται η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών που δηλώνει ότι υπό κράτηση βρίσκονται δύο ύποτποι που φέρονται να προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν μια αρσενική γάτα για να μεταφέρουν ναρκωτικά σε φυλακή. 

Ο γάτος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα και ένας κρατούμενος αποφάσισε να τον πάρει όταν αφέθηκε ελεύθερος. Αυτός και ο συνεργός του, έκρυψαν ναρκωτικές ουσίες στο κολάρο του γάτου και προσπάθησαν να τα μεταβιβάσουν στο εσωτερικό της φυλακής. 

Ο γάτος πλέον έχει μεταφερθεί σε καταφύγιο ζώων, ενώ οι αστυνομικοί δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να τον ξαναπάρουν κοντά τους.