Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γάμος χλιδής για μεγιστάνα: Το νυφικό ζύγιζε 25 κιλά από τα πετράδια



O Ρώσος μεγιστάνας, Mikhail Gutseriev, που το περασμένο χρόνο «σκαρφάλωσε» στην... κορυφή λίστα του Forbes με περιουσία (για ένα έτος) που εκτιμάται στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια, πάντρεψε τον δευτερότοκο γιο του, το Σάββατο 26 Μαρτίου, στη Μόσχα.

Φυσικά, ο γάμος, όταν μιλάμε για τέτοια περιουσία, μόνο παραμυθένιος και χλιδάτος θα μπορούσε να είναι. Η Ρωσίδα καλλονή που παντρεύτηκε τον γιο του επιχειρηματία, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό νυφικό, κεντημένο με πολύτιμες πέτρες, του οίκου Ellie Saab. Το νυφικό, σύμφωνα με πληροφορίες, ζύγισε 25 κιλά (!) από το βάρος των πολύτιμων πετραδιών που το κοσμούσαν.

Το μυστήριο έγινε το Σάββατο 26 Μαρτίου, στη Μόσχα και ακολούθησε δεξίωση με 600 καλεσμένους στο Metropolitan restaurant Safisa. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν διάσημοι τραγουδιστές από το γαμήλιο γλέντι. Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν υπό τους ήχους των Jennifer Lopez, Enrique Iglesias και Sting που πληρώθηκαν αδρά για να τραγουδήσουν στη βραδιά. Το μενού περιελάμβανε παραδοσιακές συνταγές από τον Καύκασο, χαβιάρι και σούσι και φυσικά μια τούρτα υπερπαραγωγή που ξεπέρασε τα 2 μέτρα. Όσο για την νύφη; Δεν έχει κλείσει ακόμη τα 20 χρόνια, σπουδάζει οδοντίατρος και ήταν κούκλα μέσα στο μπεζ νυφικό της.