Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021 -
Βροχή

16 °C

Σήμερα, 3. Δεκεμβρίου 2021

Tears For Fears: Η θρυλική μπάντα επιστρέφει στα μουσικά δρώμεναΜια από τις πιο σημαντικές βρετανικές μπάντες των '80s, οι Tears For Fears, με τραγούδια όπως τα «Head Over Heels», «Shout» και «Everybody Wants to Rule the World», που αγαπήθηκαν πολύ, επιστρέφουν με ένα νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022.


 
 

Είχαν 17 χρόνια να βγάλουν νέα μουσική. Το τελευταίο τους άλμπουμ ήταν το «Everybody Loves a Happy Ending», του 2004.

 
Tears For Fears - The Tipping Point (Official Music Video)

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από έναν μήνα, το ιστορικό σχήμα ανακοίνωσε την επανέκδοση του κλασικού «Songs From The Big Chair», με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την κυκλοφορία του.


 
 

Oι Tears for Fears δημιουργήθηκαν στο Bath της Βρετανίας το 1981 από τους Roland Orzabal και Curt Smith. Τη δεκαετία του ’80 ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα με πωλήσεις δίσκων που ξεπέρασαν παγκοσμίως τα 30 εκατομμύρια.

 
Tears For Fears - Shout (Official Music Video)

Οι δύο φίλοι εμπνεύστηκαν το όνομα που έδωσαν στην μπάντα τους από τη μέθοδο θεραπείας που ανέπτυξε ο Αμερικανός ψυχολόγος Arthur Janov, ο οποίος είχε ως ασθενή του τον John Lennon. Μάλιστα, πολλά από τα τραγούδια των δύο πρώτων δίσκων τους αναφέρονται στη θεραπεία και βασίζονται σε βιβλίο του ψυχολόγου.