Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τα φετινά βραβεία Όσκαρ κρύβουν μια έκπληξη- Υποψήφιος ο Τόμ Χανκς- 19 χρόνια μετά



Δεκαεννιά χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ο Τομ Χανκς ήταν υποψήφιος για βραβείο της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.
Φέτος, ο 63χρονος αγαπημένος στο κοινό ηθοποιός ανακοινώθηκε ως υποψήφιος για Όσκαρ στην κατηγορία Β’ Ανδρικός Ρόλος για την ερμηνεία του ως Φρεντ Ρότζερς στην ταινία “ A Beautiful Day in the Neighborhood” (Μια όμορφη μέρα στη γειτονιά).
Στην ίδια κατηγορία φιγουράρουν τα ονόματα των: Μπραντ Πιτ - «Κάποτε στο… Χόλιγουντ», Αλ Πατσίνο - «Ο Ιρλανδός», Τζο Πέσι - «Ο Ιρλανδός», Αντονι Χόπκινς - «Οι δύο πάπες».
O ανταγωνισμός μεγάλος αφού οι ταινίες γνώρισαν μεγάλη αναγνωρισιμότητα και μια θέση στην καρδιά των φίλων του κινηματογράφου. Τόσο για την ερμηνεία των ηθοποιών, που ενσαρκώνουν άριστα τους ρόλους τους αλλά και από σκηνοθετικής άποψης.
Η είδηση για το όνομα του Τομ Χανκς, ευχαρίστησε ιδιαίτερα το κοινό του που όλα αυτά τα χρόνια τον ακολουθεί αλλά και τον παρακολουθεί πιστά.
Πολλά τα μηνύματα στα social media, με την ευχή πως ο αγαπημένος στο κοινό ηθοποιός θα κρατήσει στα χέρια του το πολυπόθητο βραβείο.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το μήνα ο Τομ Χανκς τιμήθηκε με το Βραβείο Σέσιλ Ντε Μιλ, Χρυσή Σφαίρα που απονέμεται κάθε χρόνο από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλυγουντ για την εξαίρετη συμβολή στον κόσμο της ψυχαγωγίας.