Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στην Κέρκυρα η Νία Βαρντάλος για το “Γάμος αλά Ελληνικά 3” – Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα



Στην Κέρκυρα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ελληνοκαναδή ηθοποιός Nia Vardalos όπως αναφέρει το corfupress ενόψει της νέας της ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά 3” που μέρος της θα γυριστεί και στην Κέρκυρα.

 Μάλιστα, η Νia Vardalos κατά τη διάρκειας του ταξιδιού της στο νησί, επισκέφτηκε το ελαιοτριβείο “Τhe Governor” με το Σπύρο Δαφνή (εκ των ιδιοκτητών) να αναφέρει σε ανάρτησή του συνοδευόμενη με την σχετική φωτογραφία πως “η Κέρκυρα και η Ελλαδα είναι το απόλυτο κινηματογραφικό στούντιο. Και ο ελαιώνας τους, άρρηκτα συνδεδεμένος με αυτό! Χθες, είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε, να φιλοξενήσουμε και να ξεναγήσουμε στο ελαιοτριβείο του “Κυβερνήτη”, την αγαπημένη μας Ελληνοκαναδή ηθοποιό Nia Vardalos”.
Στην Κέρκυρα η διάσημη ηθοποιός Nia Vardalos για τα γυρίσματα της νέας  ταινίας — Start Media Corfu TV | Ράδιο Κέρκυρα 100.1

Υπενθυμίζεται πως τα γυρίσματα της ταινίας στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθούν απο τις 5 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου και σε αυτήν θα συμμετάσχουν και πολλοί Κερκυραίοι βοηθητικοί ηθοποιοί.

imerazante.gr