Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Τζόνι Ντεπ - Ετοιμάζει ταινία για τη ζωή του σπουδαίου Μοντιλιάνι



Eπιμέλεια: Κατερίνα Φραγκουλάκη.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη επιστρέφει, ο Τζόνι Ντεπ.

Ο αγαπημένος στο κοινό ηθοποιός , σύμφωνα με το eu.usatoday.com, θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του έργου του Dennis McIntyre «Modigliani» βασισμένη στη ζωή του Ιταλού ζωγράφου και γλύπτη Amedeo Modigliani.
Η ταινία θα φέρει τον τίτλο: «Modi». Με συμπαραγωγούς τον Αλ Πατσίνο και τον Μπάρι Ναβίντι.

Σε δήλωσή του, ο καλλιτέχνης αναφέρει σχετικά με την ταινία: «Το έπος της ζωής του κυρίου Μοντιλιάνι είναι κάτι που με φοβερή τιμή και ταπεινότητα θα φέρω στη μεγάλη οθόνη. Ήταν μία ζωή με μεγάλες δυσκολίες, που τελικά θριάμβευσε -μία οικουμενική ανθρώπινη ιστορία με την οποία όλοι οι θεατές μπορούν να ταυτιστούν».

Ενώ ο Μπάρι Ναβίντι αναφέρει: "Ήταν ένα όνειρό μου να δουλέψω ξανά με τον Tζόνι Ντεπ. Ο Τζόνι Ντεπ, είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης».

Λίγα λόγια
Ο Ναβίντι και ο Ντεπ έχουν συνεργαστεί ξανά για την ταινία "Divine Rapture", το 1995, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ενώ, ο Nαβίντι και ο Αλ Πατσίνο έχουν επίσης συνεργαστεί στο παρελθόν σε έργα, όπως το "The Merchant of Venice" το 2004, το "Wilde Salomé" το 2011 και το "Salomé" το 2013.
Η παραγωγή της ταινίας εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει στην Ευρώπη την άνοιξη του 2023, ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν και θα λάβουν μέρος σε αυτήν.

 Πηγή ΦΩΤΟ: instagram: johnnydepp