Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

«Πρόσωπο» του Οίκου Proenza Schouler, η κόρη του Πολ Γουόκερ



Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Pre-Fall 2021 του Οίκου μόδας Proenza Schouler το μοντέλο Μίντοου Γουόκερ, η 22χρονη κόρη του Αμερικανού ηθοποιού Πολ Γουόκερ που έφυγε από τι ζωή το 2013.


 
 

«Είμαι τόσο απίστευτα ευγνώμων στον καθένα που με στήριξε και πίστεψε σ’ εμένα» έγραψε η Μίντοου στον λογαριασμό της στο Instagram, ως λεζάντα σε μια φωτογραφία από την καμπάνια του Οίκου. «Σας ευχαριστώ Jack και Lazaro @proenzaschouler και @bertmartirosyan που με εμπιστευτήκατε να μοιραστώ με τον κόσμο αυτή την όμορφη κολεξιόν. “Ευχαριστώ” στην οικογένειά μου @dnamodels που καθοδηγούσε τα βήματα που έκανα σ’ αυτόν τον δρόμο».


 
 

Η Μίντοου έχει υπογράψει στο πρακτορείο DNA Models από το 2017 και στον Οίκο Proenza Schouler συμμετείχε, για πρώτη φορά, σε σημαντική καμπάνια. Σε ανακοίνωση, το δίδυμο σχεδιαστών Τζακ Μάκόλλου και Λάζαρο Χερνάντεζ, υπογράμμισαν ότι η κολεξιόν «συνηγορεί υπέρ ενός στυλ ένδυσης το οποίο δεν βαρύνεται από μη απαραίτητες περιπλοκές, ενώ τιμά τη χαρά του ντυσίματος σε όλη την απτική, υλική και αισθησιακή δόξα του και ως αντίδοτο στους -με όλο και περισσότερες προκλήσεις- καιρούς που ζούμε».


 
 

Στο Instagram, το μοντέλο δεν παραλείπει να τιμά συχνά τον πατέρα της, γνωστό για τον εμβληματικό ρόλο του στο «Fast & Furious». Τον περασμένο Οκτώβριο, είχε αναρτήσει μια παλιά φωτογραφία των δυο τους, με μια μικρούλα Μίντοου να ποζάρει μπροστά στον φακό του πατέρας της. Και στη λεζάντα είχε γράψει «Μου λείπεις τόσο, τόσο πολύ, καλύτερε φίλε για πάντα και για πάντα». Επιπλέον, η Μίντοου είναι επικεφαλής του ιδρύματος Paul Walker Foundation, το οποίο προβαίνει σε δωρεές και δίνει υποτροφίες σε σπουδαστές και ερευνητές σε επιστήμες της θάλασσας.