Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν έκανε το εμβόλιο της Pfizer



Ο  Σερ Ίαν ΜακΚέλεν, έκανε χθες το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech και δήλωσε ότι αισθάνεται «ευφορία». Ο 81χρονος σαιξπηρικός ηθοποιός, σταρ των ταινιών X-Men και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών απαθανάτισε τη στιγμή και ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία του στους λογαριασμούς του στο Twitter και το Instagram.

«Νιώθω χαρούμενος και αισιόδοξος, ύστερα από όσα έχω νιώσει όλο το τελευταίο διάστημα. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένος», δήλωσε ο «Γκάνταλφ» στην κάμερα του CBS.


 
 

Ο 81χρονος ηθοποιός ευχαρίστησε τον NHS, το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, για το «πόσο σκληρά έχουν εργαστεί όλο αυτό το διάστημα».

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα. Όποιος είναι στην ηλικία μου, ζει γιατί έχει εμβολιαστεί στο παρελθόν. Το ποσοστό των μεγαλύτερων σε ηλικία που πρέπει να εμβολιαστούν πρέπει να είναι 100%. Κάντε το  όχι μόνο για τους εαυτούς σας, αλλά για όλους όσους αγαπάτε, για όλη την κοινωνία. Φυσικά είναι ανώδυνο και βολικό.


 
 

Θα μπορέσετε να δείτε τους ανθρώπους του NHS και να τους ευχαριστήσετε για όλη την προσπάθειά τους. Αυτό είναι ένα μπόνους. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Νιώθω πολύ τυχερός που έκανα το εμβόλιο», ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ίαν ΜακΚέλεν.