Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ο Ρουβάς συναντά τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο – Μια αναπάντεχη συνύπαρξη



Σόνια Θεοδωρίδου και Σάκης Ρουβάς. Σάκης Ρουβάς και Σόνια Θεοδωρίδου. Ένα αναπάντεχο δίδυμο που θα γεμίσει μουσική και συναίσθημα το βράδυ του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο.

Οι δύο φαινομενικά «αταίριαστοι» καλλιτέχνες θα μας χαρίσουν κλασσικές επιτυχίες από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο.

Τη διεθνούς φήμης, ποντιακής καταγωγής, σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και τον κορυφαίο Έλληνα ποπ σταρ Σάκη Ρουβά, στην πιο δημιουργική και ώριμη στιγμή του, θα πλαισιώσει η Oρχήστρα Mobile, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

Θα ερμηνεύσουν ντουέτα και μοναδικές σόλο ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών και μεγάλων επιτυχιών από δημιουργούς της καρδιάς και της μνήμης μας, όπως Μίκη Θεοδωράκη, Lucio Dalla, Γιάννη Σπανό, Ennio Moriccone, Μίμη Πλέσσα κ.ά.

Πληροφορίες
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 – Ηρώδειο – Ώρα 21:00.

  • Προπώλησηwww.ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 210 7234567 στα εκδοτήρια της ticket services ή του Ελληνικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου 39 και στα ταμεία του Ηρωδείου και σε όλα τα Public 
  • Πληροφορίες: 210 7298930 
  • Τιμές εισιτηρίων: Κάτω διάζωμα: VIP 75€, Α' ΖΩΝΗ 65€, Β' ΖΩΝΗ 55€, Γ' ΖΩΝΗ 45€, ΑΜΕΑ 35€ . Άνω διάζωμα: Όλες οι θέσεις του άνω διαζώματος είναι αριθμημένες: Δ' ΖΩΝΗ 38€, Ε' ΖΩΝΗ 33€, ΣΤ' ΖΩΝΗ 28€, Φοιτητικά-Ανέργων 25€ στην ΣΤ' Ζώνη σε περιορισμένο αριθμό.
  • Τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα και οι αποστάσεις ασφαλείας.