Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 -
Μερική συννεφιά

14 °C

Σήμερα, 18. Δεκεμβρίου 2017

Ο Jo Nesbo γιορτάζει στην Αθήνα τα 20 χρόνια του Χάρι ΧόλεΛίγες μέρες έμειναν μέχρι τις 17 Οκτωβρίου και τη μεγάλη εμφάνιση του Jo Nesbo στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. 

O πολυαγαπημένος μας συγγραφέας, ο μετρ του αστυνομικού, θα γιορτάσει μαζί μας μια πετυχημένη διαδρομή 20 χρόνων και θα μιλήσει για όλα: για την αστυνομική λογοτεχνία, τον Χάρι Χόλε και την τύχη του, το τελευταίο του μυθιστόρημα, τη Δίψα, τη διασκευή του Μάκμπεθ, την έμπνευση, το σινεμά και την κινηματογραφική μεταφορά του Χιονάνθρωπου

Τη συζήτηση συντονίζουν οι δημοσιογράφοι Μαριλένα Αστραπέλλου και Γιώργος Νάστος. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στη Στέγη (Λ. Συγγρού 107) και μετά τη συζήτηση ο Jo Nesbo θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με δελτίο εισόδου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Και όσοι δεν σταθούν τόσο τυχεροί και δεν αποκτήσουν το μαγικό χαρτάκι εισόδου, η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί και με live streaming μέσω του sgt.gr.