Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ο «Γιούγκερμαν» σε live streaming από το θέατρο Πορεία στις 18 Οκτωβρίου



Με σεβασμό στη θεατρική δημιουργία το Θέατρο Πορεία παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα ζωντανής αναμετάδοσης -live streaming- των παραστάσεών του. Έξι κάμερες, τηλεσκηνοθεσία, κοντινά πλάνα και κίνηση της κάμερας μας επιτρέπουν να παρακολουθήσουμε μια άλλη πλευρά της σκηνικής τέχνης!

Η πρεμιέρα έγινε χθες, 11 Οκτωβρίου με τον Γιούγκερμαν του Μ. Καραγάτση.

Με λίγα λόγια

Διασκευή: Στρατής Πασχάλης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Live streaming μετάδοση: Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 19:30 ώρα Ελλάδος

Tελευταίες παραστάσεις από 14 έως 18 Οκτωβρίου

Οι παραστάσεις στο θέατρο από 7 έως 11/10 αναβάλλονται λόγω της παράτασης των μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Μετά από 2 χρόνια επιτυχίας, 60.000 θεατές και περισσότερες από 250 sold-out παραστάσεις, ο Γιούγκερμαν, το εμβληματικό μυθιστόρημα που θεωρείται το πλέον εντελές και συναρπαστικό του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη, επιστρέφει για να κλείσει τον κύκλο του με τελευταίες παραστάσεις και live streaming μεταδόσεις.

Ο βίος και η πολιτεία του γοητευτικού και δαιμόνιου Φιλανδού αριστοκράτη, που ανακάλυψε το «υψηλό» μέσα από το ελληνικό στοιχείο, μίλησαν στις καρδιές των θεατών. Ο Γιάννης Στάνκογλου και ένα cast 25 πρωταγωνιστών, θα ξαναζωντανέψουν τη γοητευτική ιστορία που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό.

ΑΓΟΡΑ live streaming ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Στην παράσταση θα συμμετάσχουν σε διαφορετικές ημερομηνίες και οι δύο διανομές που την πλαισίωσαν τις 2 σεζόν που παίχτηκε.

11 Οκτωβρίου: Ντάινα: Βασιλική Τρουφάκου, Γιώργος Μάζης: Γιάννης Σοφολόγης, Κλεό: Αλέξανδρος Βαμβούκος, καθώς και οι: Ειρήνη-Ερωφίλη Κλέπκου, Στεφανία Γώγου, Στέλλα Ζιοπούλου.

18 Οκτωβρίου: Ντάινα: Ζέτα ΜακρυπούλιαΓιώργος Μάζης: Γιάννης ΚαπελέρηςΚλεό: Πολύδωρος Βογιατζής, καθώς επίσης και οι: Κορίνα ΚόκκαληΕλένη ΧαλαστάνηΛένα Χατζηγρηγορίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση ΕΔΩ

 

Οδηγίες

Για να παρακολουθήσετε την παράσταση της επιλογής σας αρκεί να κάνετε εγγραφή και να αγοράσετε το εισιτήριό σας.

Τα μέλη, οι φίλοι και οι υποστηρικτές του θεάτρου Πορεία έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη live streaming παράσταση της επιλογής τους, εξαργυρώνοντας ένα από τα δωρεάν εισιτήρια της συνδρομής τους.

Τα live streaming εισιτήρια αποτελούν ένα πολύτιμο έσοδο για το θέατρο Πορεία και συμβάλλουν στη βιωσιμότητά του ώστε να συνεχίσει να προσφέρει άριστες εργασιακές συνθήκες σε δεκάδες συνεργάτες, να δημιουργεί, να εγγυάται το υψηλό επίπεδο παραστάσεων, να υπάρχει.