Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

18 °C

Σήμερα, 12. Μαΐου 2021

Ο αποχαιρετισμός της Μιμής Ντενίση στην Ολυμπία Δουκάκη..Η Μιμή Ντενίση θέλησε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram να αποχαιρετήσει αγαπημένη της φίλη Ολυμπία Δουκάκη που έφυγε χθες από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε και τη σχέση που είχαν μεταξύ τους. Η Ολυμπία Δουκάκη, είχε καταγωγή από τη Μικρά Ασία όπως αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση ήταν αυτή που επέμενε έτσι ώστε να γράψει το έργο «Σμύρνη μου αγαπημένη». Και όπως αναφέρει το χρωστάει σε εκείνη.

Με ανάρτησή της στο Instagram γράφει: «Έφυγε η Ολυμπία μας!!! Μας άφησε σε μέρα γιορτινή και με βύθισε στην λύπη. Τι να πω για αυτήν την γυναίκα;; Σπουδαία ηθοποιός η μόνη Ελληνίδα με τεράστια καριέρα στην Αμερική με δικό της θίασο κ βραβευμένη με Όσκαρ. Αυτό είναι το λιγότερο. Σαν άνθρωπος βαθιά συναισθηματική συγκινητική αστεία ασταμάτητη δραστήρια αλτρουιστρια… υπήρξε για μενα φίλη καρδιάς στήριγμα σύμβουλος έμπνευση.
Ζήσαμε πολλούς μήνες μαζί στην Κύπρο ετοιμάζοντας το έργο για το Κρατικο στην Αθήνα όταν έπαιζε στο Θέατρο μου το rose του αγαπημένου μας Martin Sherman .. Μικρασιάτισσα στην καταγωγή με γονείς που έφυγαν με την καταστροφή ήταν εκείνη που επέμενε να γράψω την Σμύρνη και της το χρωστάω!! Ήρθε τότε στις πρόβες μας στο Θέατρο κ μου έγραψε μετά. Σ ευχαριστώ που μ έφερες ξανά κοντά στις Ελληνικές ρίζες μου. Καλό ταξίδι υπέροχη Ελληνίδα!! Μοναδική Ολυμπία μου».