Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 -

Νεαρή ζωγράφος στα πρώτα της βήματα: Η έκθεση της Αλεξάνδρας Καψή στην αίθουσα τέχνης ΙσόγειοΗ ζωγράφος Αλεξάνδρα Καψή (Alexandra Kapsi) κάνει την πρώτη της ατομική έκθεση μόνο με ακουαρέλες στην αίθουσα Τέχνης Ισόγειο στην Κηφισιά και μας περιμένει. Η έκθεση με τίτλο It`s just a Job ανοίγει τις πόρτες της την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Τεχνης Ισόγειο, Αγίου Δημητρίου 14 στην Κηφισιά.

Συνολικά παρουσιάζονται 60 έργα της ζωγράφου, τα περισσότερα μικρού μεγέθους, όλα ακουαρέλες και είναι κυρίως πορτρέτα. Πορτρέτα φίλων ή και αγνώστων που προκάλεσαν το ενδιαφέρον της καλλιτέχνιδος.

 

Το φως, η κίνηση, ο χώρος και ο χρόνος προκύπτουν αβίαστα μέσα από το σκηνικό στο οποίο έχει επιλέξει να εντάξει τους πρωταγωνιστές της.

Μια νεαρή ζωγράφος στα πρώτα της βήματα: Η έκθεση της Αλεξάνδρας Καψή στην αίθουσα τέχνης Ισόγειο

Η θεατρικότητα των έργων της μαρτυρά την δράση της στον κινηματογράφο και στο θέατρο, τομείς που της "επιτρέπουν" να εκφράσει και να εξελίξει την πολύπλοκη και δυναμική εικαστική της γλώσσα.

Η έκθεση γίνεται με την χορηγία της ΕΚΤΕΡ και της Callicounis Craft distillery, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το TheTOC και το περιοδικό Culturenow.gr