Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μέγκαν και Χάρι διώχνουν το προσωπικό τους: Δεν θα σας χρειαστούμε άλλο



Το προσωπικό που εργαζόταν στο Frogmore, την οικία του Χάρι και της Μέγκαν ειδοποιήθηκε ότι θα πρέπει να φύγει. 

Το πολυτελές σπίτι που τους έκανε δώρο γάμου η βασίλισσα και για το οποίο η Μέγκαν δαπάνησε πάνω από 2,5 εκ. λίρες για να το ανακαινίσει, δεν θα κατοικηθεί ποτέ ξανά από το ζευγάρι. 

Εξάλλου, οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι θα εγκατασταθεί μόνιμα στον Καναδά και η Δούκισσα δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά για να ζήσει στη Βρετανία για μεγάλο διάστημα. 

«Δεν θα σας χρειαστούμε άλλο»

Τουλάχιστον δύο μόνιμοι υπάλληλοι - ο οικονόμος του σπιτιού και ένας καθαριστής - μεταφέρονται σε άλλα καθήκοντα εντός της οικογένειας της Βασίλισσας. 

Άλλα μέλη του προσωπικού που χρησιμοποιούνταν ad hoc από το ζευγάρι, όπως οι σεφ, οι καμαριέρες και γκρουμ, ενημερώθηκαν ότι δεν θα χρειαστούν πλέον τις υπηρεσίες τους. 

Οι πηγές ανέφεραν ότι ο Χάρι και ο Μέγκαν λειτουργούσαν το Frogmore, στο κτήμα Windsor της Βασίλισσας, με ελάχιστο μόνιμο προσωπικό και κανείς δεν απολύθηκε.

Ωστόσο, είναι κατανοητό ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να αλλάξουν θέσεις εργασίας μετά την απόφαση του ζευγαριού να μεταφερθεί στη Βόρεια Αμερική για τουλάχιστον ένα μέρος του έτους.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έχει οδηγήσει σε βάσιμες υποψίες ότι η Δούκισσα του Σάσεξ, ειδικότερα, δεν θα επιστρέψει ποτε για να ζήσει στη Βρετανία.