Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Man Of God: Άρης Σερβετάλης και Μίκι Ρουρκ στην βιογραφία του Αγίου Νεκταρίου..



Το «Man Of God» («Ο άνθρωπος του θεού»), σημαντική κινηματογραφική παραγωγή για το έργο και τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και τον Μίκι Ρουρκ στο καστ, θα γυριστεί σύντομα στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία της Γιελένα Πόποβιτς. Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος από τους εχθρούς του, χωρίς ωστόσο να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του θεού. 

Τα γυρίσματα που ήταν να αρχίσουν τον Απρίλιο αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πρόκειται να αρχίσουν μέσα στον Ιούνιο στην Ελλάδα, ενώ η παραγωγή περιμένει και τον Αμερικανό σταρ Μίκι Ρουρκ, όταν το επιτρέψουν οι ταξιδιωτικές οδηγίες.

Τον Άρη Σερβετάλη στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου πλαισιώνει ένα εξαιρετικό πολυπρόσωπο καστ που αποτελείται από τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Κουρτίδη, Αλεξάντερ Πετρόφ και άλλους. Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, διάσημος μέσα από την συνεργασία του με τον Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους από τη Feelgood έχει οριστεί για τον Νοέμβριο στην επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου