Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

«La Belle Epoque»: O Ντανιέλ Οτέιγ συγκινεί για ακόμα μια φορά



Από σκηνοθετικής άποψης η ταινία μαγεύει. Ο Nτανιέλ Οτέιγ , ξετυλίγει με μαεστρία το ταλέντό του...

Μια από τις πιο σημαντικές ταινίες, θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι της μεγάλης οθόνης στους θερινούς κινηματογράφους.
Η ταινία «La Belle Epoque» δικαιολογημένα κέρδισε τις καλύτερες κριτικές.

Επιμέλεια: Κατερίνα Φραγκουλάκη

Με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Σεζάρ Ντανιέλ Οτέιγ , ο Νικολά Μπεντός , που υπογράφει τόσο τη σκηνοθεσία όσο και το σενάριο δημιουργεί μια ταινία σκέτο διαμάντι.
Μια ταινία αφιερωμένη στη ζωή, που μιλάει για την αγάπη, για τα συναισθήματα. Για τα χρόνια της νιότης που ο καθένας αναπολεί. Για εκείνες τις μαγικές στιγμές που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη. Και ταξιδεύουν το μυαλό και τη ψυχή.
Ο Βίκτορ είναι ένας 60αρης, απογοητευμένος. Ένας άνθρωπος που έχει χάσει το ενδιαφέρον για ζωή. Έως τη στιγμή που θα του δοθεί η ευκαιρία να βιώσει μια μοναδική εμπειρία, επιστρέφοντας στο ίδιο του το παρελθόν. Να ζήσει και πάλι την πιο δυνατή στιγμή της ζωής του...
Από σκηνοθετικής άποψης η ταινία μαγεύει. Ο Nτανιέλ Οτέιγ , ξετυλίγει με μαεστρία το ταλέντό του, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα και το σπουδαίο ταλέντο του σκηνοθέτη και σεναριογράφου, που πραγματικά εντυπωσιάζει και ταυτόχρονα συγκινεί. «Νιώθω υπέροχα που η νέα γενιά συνεχίζει να θέλει να συνεργαστεί μαζί μου», θα πει σε συνέντευξή του ο πρωταγωνιστής, ενώ μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως ο Νικολά Μπεντός είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης της νέας γενιάς.
Μια ταινία, κόσμημα.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί
Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier, Fanny Ardant