Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Χάρβεϊ Γουάινστιν



Θετικός στο ειδικό τεστ για τον κορωνοϊό βγήκε, σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών μέσων ενημέρωσης, ο καταδικασθείς για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Ο κρατούμενος στις φυλακές Wende Correctional Facility της Νέας Υόρκης, στον οποίο επιβλήθηκε - προ ενός μηνός - ποινή φυλάκισης 23 ετών, φέρεται να έχει τεθεί σε καραντίνα εντός του σωφρονιστικού κέντρου.  


 
 

Υπεύθυνοι των φυλακών έκαναν νωρίτερα γνωστό ότι δύο κρατούμενοι είναι φορείς κορωνοϊού.

Στη συνέχεια, εκπρόσωπος του  Γουάινστιν, ο οποίος μίλησε στη βρετανική Sun, επιβεβαίωσε ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ υποβλήθηκε σε ειδική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

O 67χρονος πρώην κινηματογραφικός παραγωγός καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκισης από δικαστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς έχει κριθεί ένοχος για δύο κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης.


 
 

Ο πάλαι πότε πανίσχυρος παραγωγός του Χόλυγουντ καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση για την κατηγορία ότι υποχρέωσε σε στοματικό σεξ τη βοηθό παραγωγής Μίριαμ Χάλεϊ, το 2006. Στην ποινή αυτή προστέθηκαν και άλλα 3 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό μίας ακόμη γυναίκας.