Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κωνσταντίνος Κάππας για Λιγνάδη: Δεν μπορείς να διαβάλλεις έναν άνθρωπο χωρίς αποδείξεις..



Το καίριο ερώτημα των ημερών είναι κατά πόσο όλα αυτά που έχουν βγει στην επιφάνεια τις τελευταίες εβδομάδες και έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, ήταν γνωστά μυστικά μεταξύ των καλλιτεχνών.

Ο Κωνσταντίνος Κάππας μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών αναφέρει:

«Μεταξύ μας ήταν γνωστά πολλά πράγματα. Δηλαδή, ακούγαμε ότι αυτός στην πρόβα πλακώθηκε με τον δείνα ή τσακώθηκε με τον άλλον ή είχε κάποια άλλη παραβατική συμπεριφορά. Αλλά στο επάγγελμά μας υπάρχει και το στοιχείο ότι κάποιος σε ζηλεύει και λέει διάφορα χωρίς αυτά να ισχύουν. Φήμες ακούγαμε για αρκετούς, που όμως συνέχιζαν να υπάρχουν στον χώρο, γιατί δεν μιλούσαν ποτέ αυτοί που είχαν κακοποιηθεί. Εγώ πάντως κρατούσα «πισινή» σε σχέση με αυτούς τους ανθρώπους, για το αν θα συνεργαστώ μαζί τους. Όμως δεν λειτουργούν όλοι με αυτά τα κριτήρια, γιατί υπάρχει πολλή πείνα στον χώρο μας», λέει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κάππας.

«Για τον Λιγνάδη ακούγονταν διάφορα, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Και δεν μπορείς να διαβάλλεις έναν άνθρωπο χωρίς αποδείξεις, γιατί μπορεί αυτό μετά να το πληρώνεις για όλη σου τη ζωή», τονίζει ο Κωνσταντίνος Κάππας.