Κυριακή 31 Μαΐου 2020 -
Μερική συννεφιά

21 °C

Σήμερα, 31. Μαΐου 2020

«Καρυάτιδες»: Μια ακόμα μοναδική βραδινή ξενάγηση στο Μουσείο της ΑκρόποληςΛόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και των πολυάριθμων σχετικών αιτημάτων, η δράση «Καρυάτιδες - Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης» επιστρέφει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου.

Ένα από τα ομορφότερα μουσεία παγκοσμίως που φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα και αρτιότερα αρχαιολογικά ευρήματα που υπάρχουν, το Μουσείο της Ακρόπολης, υπόσχεται να μας χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ, με ένα δίωρο ταξίδι σε μια φανταστική για την Αθήνα εποχή. 

 

Κατά τη βραδινή ξενάγηση του ο θεατής θα έχει τη δυνατότητα να μάθει και να θαυμάσει μοναδικά αριστουργήματα, όπως οι Καρυάτιδες αλλά και οι Μετόπες του Παρθενώνα και να απολαύσει την αντίθεση του φωτός τους με τη νύχτα. 
Μικροί και μεγάλοι, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν τα αγαπημένα αρχαιοελληνικά θαύματα κάτω από τον πανέμορφα φωτισμένο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης! 

Σημαντικές Πληροφορίες

Ημερομηνία Ξενάγησης: Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018
Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 19:30
Διάρκεια Ξενάγησης: 2 ώρες περίπου
Κόστος Ξενάγησης: 10€/άτομο
Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν (με τη συνοδεία ενηλίκου). Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το κόστος του εισιτηρίου του Μουσείου. Γενική είσοδος: 5€ (Δικαιούχοι δωρεάν)